Naj vam na kratko opišem še pakete fotografiranja. Fotografije nastajajo na lokaciji, kjer si zaželite. Podrobnosti o vsakem paketku najdete pri opisu, vesela bom tudi dodatnih vprašanj. Vedno pa sem vesela vaših pozitivnih mnenj, saj so dokaz, da sem na pravi poti. Prav poseben občutek je, ko se vedno znova vračate k meni, zato skrbno izbiram podjetja s katerimi sodelujem. 

Najpogostejša vprašanja:

1. Kdaj se lahko fotografiramo?

Kadarkoli, od ponedeljka do nedelje. Pomembno je, da pravi čas rezervirate svoj termin.

2. Ali dobite vse fotografije?

Žal ne. Dobite samo tiste fotografije, ki ustrezajo kakovosti, saj si vsak zasluši popoln spomin.

3. Kako in kdaj prejmem fotografije?

Fotografije prejmete najkasneje v roku treh tednov na USB ključku.

Od trebuščka do prvega leta

Zavedam se, da so spomini dragoceni, zato želim bodočim staršem omogočiti fotografiranje otrok, ko so še v trebušču in vsak mesec do prvega leta, saj ti preprosto prehitro zrastejo.

Nosečniško fotografiranje

Pričakujete novega družinskega člana? Odlična priložnost za ustvarjanje novih spominov, tako, za oba bodoča starša, bratece, sestrice in vse, ki malo štručko že nestrpno pričakujejo.

Fotografiranje novoroječka

Novorojenčki, malčki, otroci... prehitro zrastejo. Na prve skupne trenutke vas naj spominjajo fotografije - večen spomin.

Od trebuščka do prvega dne

Si želite ujetih spominov, ampak se ne fotografirate radi? Če si želite spomine na nosečnost in novorojenčka lahko tukaj dobite več informacij.

Zaljubljenca

Ljubezen je v zraku, ali kako že? Draga zaljubljenca, si želita fotografij, ki niso selfiji? Lepo vabljena na vajino fotografiranje.

"Ta veseli dan"

Priprave na poroko vama lahko požerejo veliko živcev, da bosta na svoj dan brez skrbi lahko delno poskrbi tudi ekipa Zapisanega trenutka. 

Zapisan trenutek Evelin Brodnik s.p.

041-217-493

www.zapisantrenutek.com

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
Zapisan-trenutek.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now