Zapisan-trenutek_Nosecka_A-13.jpg

Pozdravljena (bodoča) starša!

Vesela sem, da sta se ustvavila na moji spleni strani, ker se zavedam, da je pred vama čudovito, razburljivo in pestro obdobje, mi dovolita, da vama malce olajšam zapisovanje spominov na nosečniški čas in prve dni z novim članom družine. Naša skupna pot se lahko začne z nosečniškim fotografiranjem (lokacijo izberemo skupaj), ki mu lahko dodamo še video zapis, in nadaljuje z fotografiranjem (lahko s snemanjem) novorojenčka. Seveda ste dobrodošli vsi, tudi atiji, sestrice, bratci..., da se pridružite na fotografiranju. 

Počaščena pa bom, če se boste ponovno odločili za zapisovanje trenutkov v moj objektiv.

Komaj čakam, da spoznam vašo zgodbo.

Evelin

Nosečniško in fotografiranje novorojenčka

Ker otroci enostavno prehitro rastejo je v paketu nosečniško (25 fotografij) in fotografiranje novorojenčka zajeto fotografiranje novega družinskega člana (25 fotografij).

130 €

Od trebuščka do prvega leta

V razširjenem paketu dodamo še 5 fotografij vsak mesec.* Fotografijranje pa se zaključi s tortico in kopeljo. Kot darilo pa še dodam foto knjigo.

250 €

Samo nosečniško ali fotografiranje novoroječka?

Seveda je možno tudi vsako posebej, samo nosečniško fotografiranje stane 80 €, samo fotografiranje novoroječka pa 100 €.

Moje poslanstvo je ujeti vaše trenutke v fotografije. Ponosna sem, kadar se vedno znova vračate k meni, zato skrbno izbiram podjetja s katerimi sodelujem. 

Hvala Tei, iz Teamigurumi, ki uresničuje moje želje ročno izdelanih darilcih za vaše malčke.

SPOZNAJMO SE

Zapisan trenutek Evelin Brodnik s.p.

041-217-493

www.zapisantrenutek.com

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
Zapisan-trenutek.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now